1 Sunday
9:30am
Online Hatha Flow
En ligne
with Jenna Darfler
1 heure et 10 minutes
11am
We switched software companies
with Lisa Flick
1 heure
Socially distanced. 2 hour cancellation required.
2pm
60 Minute Massage
with Eva Brown
1 heure
3pm
FREE Community Class // In Studio
Gratuit
with STAFF STAFF
1 heure
This is a free class taught by recent graduates of our teacher training program. Free for all!
3:30pm
60 Minute Massage
with Eva Brown
1 heure
4:30pm
We switched software companies
with Kendall T
1 heure et 10 minutes
Outside on the yoga deck, socially distant + mask optional once you get on your mat. Class will be moved inside if rain/cold.
5pm
60 or 90 minute massage
with Eva Brown
1 heure
07:30 PM
Sunset Mandala Vinyasa
with Liza Higbee-Robinson
1 heure et 30 minutes
A special 90 minute class on the deck
2 Monday
9:30am
We switched software companies
with Kelly Villarreal
1 heure et 10 minutes
Annulé
02:45 PM
60 Minute Massage
with Caroline Snijder
1 heure
Please arrive 10-15 min early!
Annulé
04:15 PM
60 Minute Massage
with Caroline Snijder
1 heure
Please arrive 10-15min early!
Annulé
05:45 PM
60 Minute Massage
with Caroline Snijder
1 heure
Please arrive 10-15 minutes early!
6pm
We switched software companies
with Liza Higbee-Robinson
1 heure et 10 minutes
Mats spaced well over 6 feet apart. Pre reg. required. Mask Optional on your mat, will be moved inside for rain/cold weather
7:30pm
We switched software companies
En ligne
with Liza Higbee-Robinson
1 heure
Donation based $5-15. Zoom link sent directly before class begins!
3 Tuesday
6:15am
Live Stream Online: Vinyasa
En ligne
with Claire Stetina
1 heure
6:15am
Vinyasa// In Studio
with Claire Stetina
1 heure
Mask Required / Mats spaced well over 6 feet apart. BYO Mat. Pre reg. required.
4:30pm
We switched software companies
with Jacque Sweet
1 heure
Mats spaced 6 feet apart. BYO Mat. Pre reg. required. Mask optional once you get on your mat.
07:30 PM
We switched software companies
with Kelly Villarreal
1 heure
Socially distanced. Class is moved inside if rain/cold.
4 Wednesday
9:30am
Live Stream Online Hatha Flow
En ligne
with Liza Higbee-Robinson
1 heure et 10 minutes
Donation based $8-20
09:30 AM
Hatha Flow // In Studio
with Liza Higbee-Robinson
1 heure et 10 minutes
For those who are vaccinated- masks optional once settled on your mat.
6pm
Vinyasa // In Studio
with Claire Stetina
1 heure et 10 minutes
For those who are vaccinated- masks optional once settled on your mat.
5 Thursday
6:15am
Live Stream Online: Vinyasa
En ligne
with Kate Steensma
1 heure
6:15am
Vinyasa// In Studio
with Kate Steensma
1 heure
Mask Required / Mats spaced well over 6 feet apart. BYO Mat. Pre reg. required.
9:30am
Vinyasa // In Studio
with Lyndz Kelly
1 heure et 10 minutes
For those who are vaccinated- masks optional once settled on your mat. BYO Mat.
04:30 PM
Hatha Flow // In Studio
with Claire Stetina
1 heure
For those who are vaccinated- masks optional once settled on your mat. Pre registration required.
07:30 PM
We switched software companies
with Jacque Sweet
1 heure
Socially distanced. Class is moved inside if rain/cold.
6 Friday
6:15am
Vinyasa // In Studio
with Liza Higbee-Robinson
1 heure
Mask Required. BYO Mat.
6:15am
Live Stream Online: Vinyasa
En ligne
with Liza Higbee-Robinson
1 heure
12pm
Live Stream Online: Hatha Flow
En ligne
with Jenna Darfler
1 heure
Donation based $5-15.
12pm
Hatha Flow // In Studio
with Jenna Darfler
1 heure
For those who are vaccinated- masks optional once settled on your mat.
02:30 PM
60 minute massage
with Eva Brown
1 heure
Arrive 5-10 min early so that we can ensure you get the full allotted time on the table!
4pm
60 Minute Massage
with Eva Brown
1 heure
05:00 PM
Class Only: Outdoor Deck Yoga featuring Tim Snider and Friends
with Jonathan Meader
1 heure
05:00 PM
Class + Concert Outdoor Deck Yoga featuring Tim Snider and Friends
3 heures
5:30pm
60 Minute Massage
with Eva Brown
1 heure
06:30 PM
Deck Concert! Tim Snider and Fridends
1 heure et 30 minutes
7 Saturday
08:00 AM
Yoga Lab // In Studio
with Christina Sell
1 heure et 30 minutes
In this class, we will work progressively through nuanced alignment and intelligent sequences towards a peak pose often not found in public yoga classes. It’s going to be FUN and we’re most always going to get a little funky- while also exploring traditional elements of yoga philosophy, meditation and breath. We recommend this class for people who have prior yoga experience.
9:00am
60 Minute Massage
with Caroline Snijder
1 heure
Please arrive 5-10 minutes early so you can fill out appropriate paperwork and get settled so you can make the most of your session!
10:30am
60 Minute Massage
with Caroline Snijder
1 heure
Arrive 15 min early!
12:00pm
60 or 90 Minute Massage
with Caroline Snijder
11 heures
Arrive 10-15 min early!